Thursday, October 11, 2007

16.10. O'ManseCup Teerinevalla

"Vielä kerran korviini kantautuu tuon hiljaisen Teerinevan mystinen kutsu. Nöyränä, kiitollisena ja yksinäisenä vaellan sinne nyt vastatuulessa viimeisen kerran takaisin, polvistun, myönnän tappioni ja pyydän sielulleni rauhaa."


Paikka: Teerineva, kts. karttalinkki. Tampereen suunnasta tullessa aja noin 13km(?) Jyväskyläntien ja Lahdentien risteyksestä Jyväskylän suuntaan. Käänny 9-tieltä Käpykankaantielle (ennen risteystä parkkialue oikealla!) ja aja reilu 2,5km.
Yhteislähtö: 19.30
Ilmoittautumiset: paikanpäällä 19.00-19.20
Osanottomaksu: 3,5 euroa
Yhteyshenkilö: Petri Ikävalko (040 5495705)
Radat: Miehet 7,7km/16rastia (45min), Naiset, juniorit ja gubet 4,5km/11rastia
Kartta: Tuloste 1:10000, Domus-print, Oma karttamuovi mukaan
Leimaus: Emit (omat kortit)
Palkinnot: Miesten ja naisten nopeimmille pienet siirtymäkausiaiheiset palkinnot

Ratamestarin lausunto: Maasto on tasaista, hyväkulkuista ja näkyvyyskin on pääosin erinomainen. Paikoin pienipiirteistä, paikoin aakeetalaakeeta.
Miesten radalla on kartanvaihto. Hajontaa (perinteinen viestihajonta) on huomattavasti keskimääräistä O’Mansecup tapahtumaa enemmän. Hajontarastit ovat kuitenkin lähekkäin eikä niillä pitäisi olla ratkaisevaa ajallista eroa jos vetää suoraan omalle.
Lyhyemmällä radalla eli naisilla ja nuorilla hajontaa on vähemmän, mutta vaikeudessa ei ole säästelty. Ei välttämättä sovellu ensimmäiseksi yökokemukseksi.




No comments: