Tuesday, October 30, 2007

Syksyn viimeinen omanse cup

Odotetusti viimeisellä kerralla ei enää moni uskaltautunut pimeään yöhön varsinkin kun syksyinen sää teki siitä normaaliakin karumman. Heille, jotka uhmasivat säätä ja saapuivat paikalle, haluttiin tarjota vaativa kilpailunomainen harjoitus. Siinä ilmeisesti onnistuttiin, ainostaan sarjojen kärkinimet onnistuivat ilman suurempia hakuja ja pääsipä heiltäkin ote kirpoamaan muutamassa kohtaa yhteensä muutaman minuutin verran kullakin.

Vaikka hajontoja ei yhdessä juostukaan, kuten väliajoista näkee, olivat toisen hajonnan kolmikko Heikka, Kotamäki ja Lehtola yhdessä kartanvaihdossa. Toinen hajonta jäi hiukan. Kolmikosta tippui ensimmäisenä nuorimies Lehtola, jonka ykköshajonnalta tullut Istolahti pääsi kuittaamaan lopussa. Lisälenkin loppuosassa hiukan eri reitinvalintoja toteuttaneet Janne ja Iivo olivat jo erillään Iivon ollessa niskan päällä, kunnes pieni pummi lopussa mahdollisti Jannen karkaamisen voittoon. Lyhyellä radalla Miika Arvola oli suvereeni ja naisista nopein oli Saila Kinni.

Loppuajat ovat tarkat. Väliajat ovat nollauksesta ja ylimääräinen aika on K-1 välissä mukana, joka on tyypillisesti 1-2 minuuttia.

Lopputulokset
Väliajat

Lyhyet radat olivat viimeiselle rastille asti samaa tavaraa kuin mitä pitkien ratojen eka kiekka, joten ajat ovat siltä osin vertailukelpoisia. Ehkä turhan vaativaa lyhyille radoille (?)

2 comments:

Iivo said...

Voin kyllä sanoa, että mielestäni en ollut toisen lenkin aikana missään vaiheessa niskan päällä.;) Ja varsinainen ratkaisu tapahtui oikein ajoitetulla irtiotolla. Viimeisen rastin pummi oli siihen vielä pieni bonus...

O'Manse said...

Jahas, päättelin Ograph appletin perusteella, että olit kakkoslenkin kolmosen jälkeen pari väliä edellä (13-15), mutta ilmeisesti olisi nollausaikaa pitänyt tarkistaa paremmin ;)